Over ons

Motivatie

Eigen Motivatie

Omdat er mensen zijn op deze wereld die leven in armoede en/of verdrukking.

Wij zijn Henk van Winkoop en Gijs van Diest en doen dit jaar mee met de Muskathlon. Deze sportieve en financiële uitdaging willen we graag aangaan. Waarom? Omdat er mensen zijn op deze wereld die leven in armoede en/of verdrukking. Wij zien dit als een enorme uitdaging maar zeker ook als een groot voorrecht om ons in te zetten voor kansarme kinderen in Ghana.

Wij gaan 42 km hardlopen in Ghana. De financiële uitdaging is om beide 10.000 euro in te zamelen. Naast het éénmalig doneren van een bedrag is het mogelijk om voor minder dan € 1,10 per dag (33,- per maand) een kind te sponsoren.

Het doel van de Muskathlon is om hoop te brengen op plekken van wanhoop, recht op plekken van onrecht, liefde op plekken van haat. Samen zijn we een stem voor gezinnen en kinderen die leven in extreme wanhoop.

Benefiet concert

image

Benefiet Matthijn Buwalda

Op 15 juni 2023 organiseren wij een benefietavond i.s.m. Matthijn Buwalda.

“Jouw steun brengt een glimlach op de gezichten van veel kinderen en opent de deur naar hoop voor de toekomst.”

Dit is gezegd door de directeur van Compassion Ghana en dat is waar wij het ook voor doen. Wij gaan 42 km hardlopen in Ghana.

Wil je ons steunen dit mogelijk te maken?

Op 15 juni 2023 organiseren wij een benefietavond i.s.m. Matthijn Buwalda. Met de opbrengst van deze avond steunt u het werk van Compassion en maakt u het mogelijk om deze uitdaging tot een succes te maken.

Samen willen wij met jullie een mooie avond beleven waarin we God loven en prijzen!

Kaartjes kosten €16,- per stuk.

Dus wil je er bij zijn koop dan snel een kaartje!

DATUM & TIJD

15 Juni 2023 15:00u

Lokatie

Jeugdkant 16, 3851LE Ermelo

Contact

E-mail
Telefoon

Compassion

About image
About image
About image

Wat is Compassion?

Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven.

Als je geboren wordt in extreme armoede, is het moeilijk om daar uit te komen. daarom helpen wij kinderen op alle gebieden van hun leven.

EEN WERELD ZONDER KINDEREN IN ARMOEDE

Kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers van COVID-19. Onderwijs, gezondheidszorg, goede voeding en een veilig thuis: het was al niet vanzelfsprekend en nu helemaal niet meer. Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven. Samen met ouders, lokale kerken, medewerkers en giftgevers helpen we wereldwijd 2,2 miljoen kinderen

HULP VOOR KINDEREN ÈN HUN OMGEVING

Vanuit het sponsorprogramma ontvangt ieder kind zorg.
Is er specifieke hulp nodig, dan wordt dit betaald vanuit onze aanvullende fondsen. Denk bijvoorbeeld aan: medische zorg, noodhulp en hulp bij misbruik. We investeren ook in de gemeenschap door te faciliteren in schoon drinkwater, het starten van nieuwe kerken en het bouwen van nieuwe Compassion-projecten.

Voor verdere info:

www.compassion.nl